ULOVILI IH POLICAJCI: Četiri vozača upravljajući osobnim automobilima jurili autocestom nevjerojatnim brzinama

467 0

SLAVONSKI BROD 21. prosinac 2018. – Jučer su policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske, presreli četiri vozača koji su upravljajući osobnim automobilima jurili nevjerojatnim brzinama.

U prvom slučaju, policija je oko 9.45 sati, na autocesti, kod Nove Kapele, utvrdila da 37-godišnji (državljanin Makedonije), upravlja osobnim automobilom Audi, jureći brzinom od 228.7 km/h, dok se 37-godišnji vozač (državljanin RH), upravljajući osobnim automobilom Audi, kretao brzinom od 204 km/h. Nadalje oko 13.50 sati, na autocesti A3 kod Nove Gradiške, 62-godišnji vozač (državljanin RH), kretao se osobnim automobilom BMW, brzinom od 246 km/h, a nekoliko minuta poslije, na autocesti kod Starog Petrovog Sela, policija je ulovila 29-godišnjaka (državljanin Makedonije), da juri osobnim automobilom BMW, krećući se nepropisnom brzinom od 246 km/h.

Budući da su vozači vozili brže od maksimalno dopuštenih 130 km/h, policijski službenici su ih kaznili novčanim kaznama, te im izrekli zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od mjesec dana.

Policija poziva sudionike u prometu na štovanje prometnih propisa

Policijski službenici nastavljaju pojačano nadzirati promet, što će činiti i tijekom nadolazećeg vikenda te blagdana. Policija upućuje apel na oprez u prometu, te poziva sudionike u prometu na štovanje prometnih propisa.

Related Post

HRVATSKA ZAJEDNICA ŽUPANIJA

Autor - 10/02/2016 0
Zagreb, 10. veljače 2016. – Hrvatska zajednica županija aktivno se uključuje u raspravu oko najavljene buduće reforme lokalne i regionalne…