ŽUPA SVETE MARIJE MAGDALENE ŠTIVICA

1660 0

ŠTIVICA – Vjernici župe svete Marije Magdalene u Štivici mogli su se u nedjelju, 13. studenog, bliže upoznati sa štovanjem BDM Čudotvorne medaljice te s brojnim milostima koje Marija dijeli onima koji nose medaljicu,

mole i pomažu osobama u potrebi.

 

S. Magdalena Barešić upoznala je nazočne i s mogućnošću ispunjenja pristupnice kojom se postaje štovatelj BDM Čudotvorne medaljice. Govorila je o mjesečnim susretima štovatelja. Štivičanima je najbliža župa BDM Nova Kapela u kojoj djeluju Marijine sestre, pa neće biti problem onima koji to budu željeli, dolaziti na susrete.

 

U štivičkoj župnoj crkvi o svemu je govorila s. Magdalena Barešić iz Zagreba, a na njezinom dolasku, upoznavanju vjernika s Družbom Marijinih sestara.

 

Na lijepim i poticajnim svjedočanstvima o milostima i snazi molitve Mariji i njezine medaljice, zahvalio joj je štivički župnik, vlč Josip Vračarić.

Related Post

VRA „BLJESAK“

Autor - 24/04/2013 0
Počast osloboditeljima zapadne Slavonije poginulim u vojno-redarstvenoj akciji Bljesak odaje se kod spomenika koji je izgrađen na temeljima partizanske spomen-kosturnice…