ŽUPAN PRIMIO VIŠESTRUKE DOBROVOLJNE DAVALJE KRVI

976 0

Slavonski Brod 26. listopada 2010. – U povodu obilježavanja 25. listopada, Dana dobrovoljnih darivatelja krvi, u Velikoj vijećnici županijske uprave upriličen svečani prijem za darivatelje sa 35, 50. 55. 75 i 100 darivanja krvi. Uz županijske čelnike, svečanosti je bio nazočan i predsjednik HCK primarijus Josip Jelić, predsjednica HCK Brodsko-posavske županije doktorica Zdenka Meter, zamjenik ravnatelja brodske Opće bolnice Josip Samardžić, te šefica transfuzijske službe doktorica Marica Piplović. Darivateljima su uručena priznanja HCK, povelje zahvalnosti Brodsko-posavske županije te prigodni pokloni. Župan Marušić pohvalio je dosadašnja nastojanja kako djelatnika HCK, tako i nesebičnih darivatelja, čiji primjer humanosti na djelu mora biti ogled svima nama i u svakodnevnom životu.

Na prijemu su bili i višestruki dobrovoljni davaoci krvi s novogradiškog područja koje je predvodio tajnik Franjo Pavlović. Novogradiški dobrovoljni davatelji krvi okupiti će se u srijedu u restoranu „Maximilijan“ na tradicionalnom druženju u povodu Dana dobrovoljnih davatelja krvi i dodijeli priznanja.  

Related Post

DRAGALIĆ U PJESMI I PLESU

Autor - 07/05/2017 0
DRAGALIĆ – Sinoć je u Dragaliću održana šesta po redu folkolorna manifestacija „Dragalić u pjesmi i plesu. Mještani Dragalića i…