Uprava Vodovoda zapadne Slavonije i blagajna preselile na gradsku tržnicu

1496 0

Autor Franjo Samardžić

Na tržnici se plaćaju računi za utrošenu vodu, a u Gajevoj ulici još uvijek računi za komunalnu naknadu (Grad Nova Gradiška) i računi za odvoz smeća (Odlagalište d.o.o.)

NOVA GRADIŠKA, 18. srpnja 2019. – Kako doznajemo od Davora Rukavine Vodovod zapadne Slavonije, uprava i blagajna, preselile su na gradsku zelenu tržnicu. To znači da se računi za utrošenu vodu više ne plaćaju u Gajevoj ulici već na Gradskoj blagajni koja se nalazi u prizemlju objekta na tržnici. Uprava je na katu.
U Gajevoj ulici još uvijek se plaćaju komunalna naknada (Grad Nova Gradiška) i računi za odvoz smeća (Odlagalište d.o.o.).
Kako doznajemo u rujnu bi na tržnicu trebala preseliti uprava i blagajna Odlagališta d.o.o. i naplata komunalne naknade. Tada će se u funkciju staviti GRADSKA BLAGAJNA i realizirati namjera Grada Nova Gradiška da Novogradiščani na jednom mjestu mogu plaćati račune za vodu, odvoz smeća i komunalnu naknadu bez provizije.

 

 

Related Post

DAN OTVORENIH VRATA TEHNOPARKA

Autor - 30/05/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 30. svibanj 2012. – U prostorima Poslovno inovacijsko potpornog centra Industrijskog parka Nova Gradiška danas je održan Dan…

STOP KOMARCIMA

Autor - 26/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 26. svibnja 2014. – Obilne kiše i velika vlažnost, uz sve više temperature, pogoduju razmnožavanju komaraca pa su…