Uprava Vodovoda zapadne Slavonije i blagajna preselile na gradsku tržnicu

2085 0

Autor Franjo Samardžić

Na tržnici se plaćaju računi za utrošenu vodu, a u Gajevoj ulici još uvijek računi za komunalnu naknadu (Grad Nova Gradiška) i računi za odvoz smeća (Odlagalište d.o.o.)

NOVA GRADIŠKA, 18. srpnja 2019. – Kako doznajemo od Davora Rukavine Vodovod zapadne Slavonije, uprava i blagajna, preselile su na gradsku zelenu tržnicu. To znači da se računi za utrošenu vodu više ne plaćaju u Gajevoj ulici već na Gradskoj blagajni koja se nalazi u prizemlju objekta na tržnici. Uprava je na katu.
U Gajevoj ulici još uvijek se plaćaju komunalna naknada (Grad Nova Gradiška) i računi za odvoz smeća (Odlagalište d.o.o.).
Kako doznajemo u rujnu bi na tržnicu trebala preseliti uprava i blagajna Odlagališta d.o.o. i naplata komunalne naknade. Tada će se u funkciju staviti GRADSKA BLAGAJNA i realizirati namjera Grada Nova Gradiška da Novogradiščani na jednom mjestu mogu plaćati račune za vodu, odvoz smeća i komunalnu naknadu bez provizije.

 

 

Related Post

Autor - 22/06/2019 0
NOVSKA – Sportski auto klub „Moslavina“ iz Kutine, 30.6.2019. godine u Novskoj organizira autoslalom natjecanja pod nazivom „Novska race 2019“.…