KRALI CIGARETE: Dvaput provalili u benzinsku, trgovinu…

896 0

OKUČANI, 23. siječnja – Policijski službenici Policijske postaje Okučani, dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom 20-godišnjaka i 19-godišnjakom na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da su trojica mladića, dana 30./31. listopada 2017. godine, u noćnim satima, u Okučanima, provalili u prodajne prostorije benzinske postaje, te ukrali 40 šteka raznih cigareta.

U nastavku kriminalističkog istraživanja, potvrđene su sumnje za počinjenje još dva kaznena djela teške krađe. Naime, trojica osumnjičenih su u rujnu i listopadu prošle godine, u noćnim satima, na području Okučana i Gornjih Bogićevaca, provalili u prostorije benzinske postaje i trgovinu, te iz unutrašnjosti ukrali više šteka raznih cigareta.

Policijski službenici protiv trojice osumnjičenih podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

Related Post

PREVRNUO SE TRAKTOR

Autor - 17/10/2016 0
SLAVONSKI BROD, 17. listopada 2016. – Policija je zaprimila dojavu o prometnoj nesreći, odnosno prevrtanju traktora, u kojoj je poginuo…

Autor - 11/08/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Kako bi doživjeli dio ljetne atmosfere vrhunskih party destinacija ove subote na Ljetnoj pozornici očekuje Vas opening party.…