„USKRS U SIČICAMA“ – Još jedno blagdansko druženje u duhu tradicije i običaja

1412 0

SIČICE, 3. travnja 2018. – Zahvaljujući Udruzi mladih Sičice jučer je, tradicionalno na uskrsni ponedjeljak, održana sedma po redu kulturno-zabavna manifestacija „Uskrs u Sičicama“.

Okupljene mještane i goste u ime Udruge mladih Sičice pozdravila je Ivona Tutić, čestitala im Uskrs i zahvalila se donatorima i svima koji su pomogli da se ova manifestacija održi i ove godine.

Bilo je to još jedno blagdansko druženje na kome su mještani napunili društveni dom u dva navrata. Najprije stariji zaljubljenici u folklor, a u večernjim satima mladi na zabavnoj večeri uz nastup tamburaškog sastava „Legatto“.

Udruga mladih Sičice na pozornicu u društvenom domu ove je godine dovela KUD „Tkanicu“ iz Okučana i Hrvatsku kulturno-umjetničku udrugu „Trenk“ iz Nove Gradiške koju su, uz tamburaše, predstavila mlađa i starija folklorna skupina, te pjevačka skupina.

Program je vodila Sanja Bukvić.

Dodajmo da je Udruga mladih Sičice jedna od najaktivnijih udruga na području općine, da okuplja mlade i doprinosi društvenom životu u Sičicama. Stoga i ne nedostaje potpora Općine Vrbje.

Related Post