USPJEH MLADOG NOVOGRADIŠKOG TENISAČA

763 0

ZAGREB – U subotu i nedjelju 14. i 15. ožujka 2015. godine u Zagrebu je održan vrlo jaki teniski turnir OP „Zagi“ za djecu do 10 godina u organizaciji istoimenog teniskog kluba.

 

Na turniru je nastupilo ukupno 32 natjecatelja sa područja cijele Republike Hrvatske.

 

U jakoj konkurenciji Fran Rakonić je osvojio ukupno 1. mjesto u zlatnoj skupini što je veliki uspjeh jer da bi došao do toga uspjeha morao je pobijediti i prvog i drugog nositelja turnira.

 

U subotu se razigravalo po grupama gdje je Fran pobijedio sve suparnike sa uvjerljivih 4:0 i tako osvojio prvo mjesto u grupi te se plasirao u zlatnu skupinu među najbolje mlade tenisače. Natjecanje je nastavljeno u nedjelju sa susretima od 1/4 finala pa do finala. U finalu je Fran Rakonić pobijedio u odlučujućem tie-breaku i to tijesnim rezultatom 7:5. Čestitke Franu na ostvarenom rezultatu i osvojenom turniru te se radujemo odličnoj formi našega mladog tenisača i skorom početku sezone turnira na otvorenom u našoj regiji Slavonije i Baranje gdje će, nadamo se, Fran ove godine ostvarivati odlične rezultate i nizati teniske uspjehe.

 

ČETVRTFINALE : Rakonić ( NG ) – Karačić (ZG) – 4:0

POLUFINALE : Rakonić ( NG ) – Voljavec ( ZG ) – 4:1, 4:2

FINALE : Rakonić ( NG ) – Patrik Jurina ( ZG ) – 4:0, 2:4, 7:5

Related Post

TENISKI TURNIR

Autor - 25/04/2014 0
Teniski klub „Nova Gradiška – Slavonski biser“ organizira tradicionalni teniski turnir parova „Bljesak 2014.“ povodom obilježavanja obljetnice vojno – redarstvene…