Uspješni nastup tenisača u Požegi

639 0

13. rujan 2011. – Na teniskim terenima Teniskog

 kluba “Požega” održan je pojedinačni teniski turnir “Otvoreno prvenstvo Požege” u svim kategorijama. Nastupili su i tenisači Teniskog kluba “Nova Gradiška – Slavonski biser”. U kategoriji veterana 45+ vrijedan rezultat ostvario je Aleksandar Jović koji je poražen u polufinalu (6:4, 6:1). Također u veteranskoj kategoriji, ali 40+, predstavljao nas je Alen Ivanović koji je poražen u četvrfinalu (6:0, 6:1). U najjačoj kategoriji, a to je seniorska kategorija “open” predstavljala su nas čak četiri igrača: Danijel Gubić, Marko Brčić, Ivica Kožulj i Gordan Pribanić. Zapažen rezultat postigao je tenisač Danijel Gubić koji je poražen u polufinalu (6:4, 6:2) kao i Marko Brčić koji je također izgubio u polufinalu (6:2, 6:1).

Možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima jer izgubilo se od tenisača koji su bili članovi hrvatske teniske reprezentacije, Na teniskim terenima Teniskog kluba “Požega” 10. i 11. rujna održan je pojedinačni teniski turnir “Otvoreno prvenstvo Požege” u svim kategorijama. Nastupili su i naši tenisači Teniskog kluba “Nova Gradiška – Slavonski biser”.

U kategoriji veterana 45+ izvrstan rezultat ostvario je Aleksandar Jović koji je poražen u polufinalu (6:4, 6:1) te također u veteranskoj kategoriji ali 40+ predstavljao nas je Alen Ivanović koji je poražen u četvrfinalu (6:0, 6:1). U onoj najjačoj kategoriji, a to je seniorska kategorija “open” predstavljala su nas čak četiri igrača, Danijel Gubić, Marko Brčić, Ivica Kožulj i Gordan Pribanić. Zapažen rezultat postigao je tenisač Danijel Gubić koji je poražen u polufinalu (6:4, 6:2) kao i Marko Brčić koji je također izgubio u polufinalu (6:2, 6:1).

Možemo biti zadovoljni ostvarenim rezultatima jer izgubilo se od tenisača koji su bili članovi hrvatske teniske reprezentacije te koji nastupaju i na jakim međunarodnim turnirima tako da je ipak presudila bolja pripremljenost spomenutih igrača. te koji nastupaju i na jakim međunarodnim turnirima tako da je ipak presudila bolja pripremljenost spomenutih igrača.

 

Na slici naši tenisači na turniru: Jović, Brčić, Gubić i Ivanović.

Related Post