UZALUD VAM TRUD LOPOVI

379 0

U proteklih 48 sati (od 24. do 26. lipnja) na području policijske

uprave evidentirano je 14 kaznenih djela od kojih 12 kaznenih djela općeg kriminaliteta i dva (2) kaznena djela maloljetničkog kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta 11 kaznenih djela su na štetu imovine i to devet (9) kaznenih djela krađe, jedno (1) kazneno djelo teške krađe i jedno (1) kazneno djelo razbojništva (u pokušaju). U području prometa dogodilo se devet (9) prometnih nesreća od kojih dvije (2) prometne nesreće s ozlijeđenim osobama (dvije osobe lakše i dvije osobe teže ozlijeđene) i sedam (7) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su dva (2) prekršaja nasilja u obitelji, dva (2) prekršaja zlouporabe opojnih droga, jedan (1) prekršaj iz Zakona o oružju i jedan (1) prekršaj iz Zakona o strancima. Od ostalih događaja zabilježena su dva požara bez materijalne štete.

 

NIJE USPIO U PLJAČKI – Sinoć oko 23,40 sati u Slavonskom Brodu unutar jednog automat kluba za sada nepoznati počinitelj počinio je kazneno djelo razbojništvo (u pokušaju). Maskirani muškarac prišao je staklenom šalteru iza kojeg se nalazila 50-godišnja djelatnica i 38-godišnji djelatnik tog kluba, te uz prijetnju oružjem zatražio novac. Nakon što su mu djelatnici kluba odbili dati novac i povukli se iza prostora u koji muškarac nije mogao ući on je napustio prostorije tog automat kluba. U sklopu kriminalističkog istraživanja zbog ovog kaznenog djela policija je jutros oko 1 sat poslije ponoći uhitila 34-godišnjaka iz bliže okolice Slavonskog Broda, te je daljnje kriminalističko istraživanje u tijeku.

 

UHVATILI KRADLJIVCA KAMENIH KOCKI – Policija je jučer dovršila kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjakom iz Slavonskog Broda zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe. Muškarac je osumnjičen da je tijekom jučerašnjeg dana, teretnim automobilom Mercedes, SB-registracija u Slavonskom Brodu iz prostora jednog ugostiteljskog objekta izvan funkcije odvezao svojoj kući oko 1500 komada kamenih kocki za podove. Kriminalističkim istraživanjem ukradeni materijal je kod njega pronađen i uz potvrdu oduzet, te vraćen oštećenoj osobi, a policijski službenici protiv njega dostavljaju kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za kazneno djelo krađe.

Related Post