Vanda Winter otišla u frizerke

1332 0

Za mnoge glumce u ovoj krizi nema posla, ali ima onih koji ga nađu izvan svoje profesije pa makar to bilo i na sceni.
Tako Vanda Winter priprema ulogu frizerke Rite u ‘Ritinoj školi’ s kojom ima premijeru u nedjelju 8. studenoga u 20h u On line kazalištu uživo i uživo pred publikom u Kazalištu Mala scena.

‘Ritina škola’ s Vandom Winter u glavnoj ulozi treća je predstava Kazališta Planet Art koja će se uživo prenositi on line streamingom s četiri kamere, s profesionalnim ozvučenjem i prilagođena novom mediju.

Za prijenos uživo prve dvije predstave ‘Velika Zvjerka’ i ‘Tko je ovdje lud?’ on line gledatelji imali su samo riječi hvale koje su stizale iz Zagreba, s naših otoka i iz cijele Hrvatske, iz BiH, Floride, Irske i po cijelom svijetu, jer sad predstave mogu pogledati svi koji na njima ne mogu biti fizički prisutni iz bilo kojeg razloga.

On line predstave uživo pokazale su se i kao odličan nadomjestak za odlazak u kazalište i zbog Covida iako u Planet Artu ohrabruju sve, koji mogu, da na predstave dođu fizički u kazalište, jer su kazališta kategorizirana kao mjesta minimalnog rizika zaraze i ne spadaju pod opće mjere Stožera, već se ravnaju po posebnim propisima koji im omogućuju rad. Zbog toga se predstave Planet Arta mogu gledati i uživo u Kazalištu Mala Scena.

Vandin partner u predstavi je Marko Torjanac, koji je predstavu i režirao, a Vanda ovom izvedbom preuzima ulogu Rite od Nataše Janjić Madančić koja je na porodiljnom.

Ako želite nedjeljnu večer provesti u kazalištu, ulaznice za On line kazalište možete kupiti na linkuhttps://live.planet-art.hr , a ulaznice za gledanje predstave uživo u Maloj sceni, Medvaščak 2, na linkuwww.planet-art.hr

Već u nedjelju 15. 11. na rasporedu je komedija ‘Velika Zvjerka’, a 22.11. komedija ‘Tko je ovdje lud?.

Related Post