Vedran Matošević i Marin Kožić pobjednici 1. Međužupanijskog natjecanja u disciplini Kućne instalacije

1198 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 22. veljače 2019. – Vedran Matošević i Marin Kožić iz Industrijsko-obrtničke škole Nova Gradiška pobjednici su 1. Međužupanijskog natjecanja u disciplini Kućne instalacije održanog dana su Novoj Gradiški. U konkurenciji sedam ekipa njihovom majstorskom umijeću prosudbeno povjerenstvo dodijelilo je najviše bodova i proglasilo ih najboljima. Drugo mjesto pripalo je Anti i Franji Tuniću iz Industrijsko-obrtničke škole Slatina, a treće Kristijanu Jagodiću i Valentinu Čengiću iz Tehničke škole Daruvar.

Prve dvije ekipe idu na državno natjecanje koje će se održati na Zagrebačkom velesajmu u Zagrebu od 26. do 28. ožujka 2019. godine, a domaćin će biti Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška. Danas su međužupanijska natjecanja održana u Splitu i Zagrebu.

Industrijsko-obrtnička škola Nova Gradiška još se jednom potvrdila kao izvrstan domaćin učenicima i mentorima sudionicima iz Slavonskog Broda, Osijeka, Bjelovara, Koprivnice, Virovitice i Slatine.

Predsjednik povjerenstva i ravnatelj škole domaćina prof. Mijo Matošević zadovoljan je umijećem i izradom praktičnog zadatka koje su ekipe pokazale na današnjem natjecanju koje se prvi puta organiziralo po novim pravilima, bez pismenog testa i samo sa praktičnim radom.

Related Post