Veliki turnir u mini rukometu u Novoj Gradiški

873 0

27. travanj 2011. – Već četvrtu godinu zaredom RK Graničar održava

turnir u mini rukometu u Novoj Gradiški početkom svibnja. Ove godine turnir će se održati u subotu 30. travnja s početkom u 9 sati. Prošlogodišnji turnir ugostio je 26 ekipa iz cijele Hrvatske što se očekuje i ove godine. Turnir se organizira u konkurenciji mladih rukometaša i rukometašica za 2000., 2001 i 2002. godište. Sustav natjecanja kao i vrijeme trajanja igre odredit će organizator prema broju prijavljenih ekipa i broju igrališta. Domaćin će nagraditi najuspješnije pojedince i ekipe medaljama i peharima.

Predsjednica RK Graničar Ljiljana Zdunić poručuje:“ Proslavite Prvi svibnja u Novoj Gradiški na turniru u mini rukometu kojeg priređuje Organizacijski odbor Škole rukometa Nova Gradiška. Ove godine kotizacija za turnir iznosi 500 kuna, a domaćin osigurava za sve sudionike i voditelje ekipa roštilj, te povoljne cijene prenoćišta za udaljene ekipe u smještajnim kapacitetima: As u Rešetarima, te novogradiškim: Slavonski biser, Maksimilijan i u Hotelu Kralj Tomislav.

Za selekciju reprezentaciju Slavonije i Baranje za djevojčice rođene 1998. godine i mlađe iz kluba RK “Graničar” Nova Gradiška bile su pozvane četiri djevojčice, a u reprezentaciju su izabrane Ana Marija Dautović i Josipa Laslo. Ova selekcija je vezana za susret reprezentacija Regija u Sinju 1.svibnja ove godine. Upravo ova generacija djevojčica bila je prva generacija koja je u Novoj Gradiški prošla kroz Školu rukometa Nova Gradiška i odigrala prvi turnir koji je u mini rukometu organiziran 2008. godine upravo za ovo godište.

Slika sa Državnog Prvenstva u Karlovcu

Related Post