VINKO GRGIĆ ODABRAO

1516 0

 

NOVA GRADIŠKA, 30. travanj 2013. – Na sinoć održanoj konferenciji za novinare Franjo Kikić i Igor Mokricki predstavljeni su kao kandidati SDP-a za zamjenika gradonačelnika Nove Gradiške. Vinko Grgić, kandidat za

gradonačelnika sam je odabrao suradnike za obnašanje izvršne vlasti, a potvrdio ih je Gradski odbor. Grgić će biti i nositelj SDP-eove liste i prvi na listi.

 

 

AUDIO PRILOG CIJELE KONFERENCIJE:

{saudioplayer}../audio/sdpressica.mp3{/saudioplayer}

Predstavili su se kao nove mlade snage SDP-a koje veže dugogodišnje prijateljstvo i odlučnost da u većoj brzini nastave realizirati započete projekte, osmišljavaju nove i, kako je naglasio Vinko Grgić, čistog obraza što učinkovitije koriste sredstva grada. Namjera im je ponajprije razvijati gospodarstvo i poboljšati ekonomsku situaciju kako bi građani bolje živjeli.

– Svi govore da mladima treba prepustiti upravljanje. Mi smo tu, znamo se preko 30 godina, mi smo prijatelji, borimo se za dobro našeg grada i ulažemo naše prijateljstvo kao dodanu vrijednost – kazao je Vinko Grgić.

Kao što je do sada bilo uobičajeno zamjenici gradonačelnika neće podijeliti nadležnosti na gospodarstvo i društvene djelatnosti već će zajedno s gradonačelnikom biti tim koji će odluke donositi zajednički s tim što će gradonačelniku prioritet biti gospodarstvo.

– SDP neće sudjelovati u prljavoj predizbornoj kampanji, a nakon izbora spreman je koalirati sa strankama koje imaju slične programe – kazao je Franjo Kikić.

Related Post

SDP ODABRAO

Autor - 28/03/2013 0
Mogu obećati predanost ovom poslu i odricanje jer je to sastavni dio mog bitka i moje filozofije života, te pravednost…

LOKALNI IZBORI 2013.

Autor - 04/05/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 4. svibanj 20134. – Vinko Grgić, SDP-ov kandidat za gradonačelnika, Igor Mkricki i Franjo Kikić, kandidati za zamjenike…

SDP-e PREDSTAVIO KANDIDATE

Autor - 10/05/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 10. svibanj 2013. – Sinoć su u prostorijama GO SDP-a predstavljeni Mijo Kladarić, nositelj koalicijske liste za županijsku…