VOZAČ KAMIONA NIJE KRIV

539 0

SLAVONSKI BROD, 2. srpanj 2015. – Jučer oko 16,30 sati na kolniku županijske ceste u naselju Sapci dogodila se prometna nesreća u kojoj je 5-godišnje muško dijete zadobilo teške tjelesne ozljede opasne po život.

Dijete je u svojstvu pješaka iza zaustavljenog teretnog automobila, koji se nalazio na južnoj prometnoj traci županijske ceste pretrčavalo kolnik iz smjera juga prema sjeveru odnosno u smjeru kolnog ulaza ispred kućnog broja 109.

 

U tom trenutku kolnikom ceste od zapada u smjeru istoka kretao se teretni automobil, osječkih registracija, koji je u kočenju prednjim djelom vozila udario u tijelo djeteta, koje je zbog udarca palo na kolnik. Liječnička pomoć pružena mu je u bolnici u Slavonskom Brodu na Odjelu dječje kirurgije gdje je zadržan na liječenju, a ozljede su mu okvalificirane kao teške tjelesne ozljede opasne po život.

 

Kod 46-godišnjeg vozača teretnog automobila testom na alkohol nije utvrđena prisutnost alkohola, a uzorci krvi i urina su poslani na analizu. Očevidom nije utvrđena odgovornost vozača, a po nalazu analize policija će podnijeti odgovarajuća izvješća.

Related Post

PROMETNA NESREĆA

Autor - 12/04/2016 0
GORNJI BOGIĆEVCI, 12. travanj 2016. – Prometna policija je u ponedjeljak, 11. travnja oko 20 sati zbog uzrokovanja prometne nesreće…