VRBOVA: 18-godišnjak automobilom udario u stup električne mreže, sletio u odvodni kanal i zaustavio se s automobilom okrenutim na krov

1033 0

VRBOVA – U Vrbovi, jučer (16. kolovoza), oko 20 sati, dogodila se prometna nesreća koju je prouzročio alkoholizirani vozač.
Policija je očevidom utvrdila, da je18-godišnjak upravljao osobnim automobilom s 1,60 promila alkohola u organizmu te je za vrijeme vožnje koristio mobilni uređaj, uslijed čega je umanjio mogućnost reagiranja i sigurnog upravljanja vozilom.
U jednom trenutku je kotačima zahvatio bankinu i automobilom udario u stup električne mreže, sletio u odvodni kanal i zaustavio se s automobilom okrenutim na krov . U prometnoj nesreći, 18-godišnji vozač je zadobio lakše tjelesne ozljede te je nakon pružene liječničke pomoći pušten iz bolnice.
Obzirom da je vozač bio alkoholiziran te su okolnosti ukazivale da će počinitelj prometne nesreće nastaviti s činjenjem prekršaja, zadržan je u policiji na otriježnjenju.
Policijski službenici protiv njega podnose Prekršajne prijave zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post