Vrijedna pobjeda Sloge u Slav. Brodu

422 0

12. ožujak 2012. – Nogometaši novogradiške Sloge

imaju zaista dobar start u proljetni dio prvenstva 1.ŽNL. Nakon prošlonedjeljne pobjede u Novoj Gradiški, pobjedu su izborili i u Slavonskom Brodu protiv Amatera. Najbolje da prenesemo mišljenja trenera Željka Bakunića, koji je kazao:

 

„Vrlo vrijedna pobjeda nad izravnim konkurentom na njihovom terenu i to cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje. Imali smo odličan ulazak u utakmicu i već nakon 11 minuta preko Radošića vodimo s 1:0. Isti igrač u 15. minuti povećava naše vodstvo na 2:0. Prvo poluvrijeme prolazi u laganoj inicijativi domaćih, ali mi iz brzih polukontri i kontri dolazimo u još dvije stopostotne prilike da povećamo rezultat. Ono što se dogodilo u zadnjim minutama prvog poluvremena je dokaz zašto je nogomet zanimljiv i nepredvidljiv. Domaći u 43. minuti iz slobodnog udarca sa oko 30 metara postižu gol koji ih vraća u život, a da nesreća ne dolazi sama u 44. minuti Radošić dobiva drugi žuti karton, te isključenje iz utakmice.

 

U drugo poluvrijeme ulazimo sa vodstvom od 2:1 te sa igračem manje. Igrači su maksimalnom borbenošću i disciplinom odradili sve što smo se dogovorili u poluvremenu. Bili smo disciplinirani u rasporedu te iz brzih kontri preko Dokuzovića, Ugarkovića i Bokana opasno ugrožavali gol domaćina. Iz takve jedne brze kontre koju je poveo naš kapetan Bokan, odlično uposlio Petrovića koji je nekoliko minuta prije toga ušao sa klupe, uslijedila je odlična reakcija. Bila je to potvrda naše zaslužene pobjede (3:1). Čestitke svim igračima na velikom htijenju i želji za pobjedom koju smo u pripremi utakmice i najavljivali, kaže trener Sloge Željko Bakunić.

 

Inače, Sloga u srijedu igra prijateljsku utakmicu u 16 sati u Novoj Gradiški protiv Libertasa iz Novske, a slijedeće 18. kolo 1.ŽNL igraju također u Novoj Gradiški u subotu 17. ožujka u 15,30 protiv Svačić Bagija iz Starog Slatnika.

Related Post