Vrstan izbor sportskih utakmica

1759 0

26. studeni 2010. – Sutra, u subotu, u Novoj Gradiški

prijatelji sporta imaju zaista vrstan izbor sportskih susreta tri naša najpopularnija kluba. Sportsko poslije podne počet će posjetom stadionu Sloge gdje će imati prilike vidjeti u 13,30 sati utakmicu 4.HNL između jubilarca Sloge i snažne momčadi Čepina. Utakmica je bitna za Novogradiščane kako bi se pred proslavu svoga jubileja pobjedom vinuli gore za koje mjesto više na prvenstvenoj tablici i tako učinili plasman adekvatan svojim igrama i svečarskom raspoloženju.

foto: novagra.hr

 

Podrška brojnije publike svakako bi im dobro došla. Nakon nogometne utakmice u 16 sati u našoj sportskoj dvorani ljubitelji rukometa moći će gledati utakmicu 3.HRL između Slavonke i Tenje. Bit će to vrlo zanimljiva utakmica jer se Slavonka bori za čelni plasman, iako je trenutačno trećeplasirana, ali s istim brojem bodova kao i prva Cerna i drugi Vinkovci (14), a Tenja je četvrta s 4 boda manje. Nakon utakmice rukometašica nastupit će rukometaši Nove Gradiške koji u 18 sati igraju utakmicu Druge hrvatske lige s momčadi Slatine. Bit će to vrlo kvalitetna utakmica jer obje momčadi žele zadržati pozicije u gornjem dijelu prvenstvenbe tablice,a obzirom na kvalitetu jedne i druge momčadi gledatelji mogu očekivati vrlo kvalitetnu rukometnu utakmicu.

foto: I.P.

 

 Sutradan, u nedjelju, prijatelji nogometa mogu u Cerniku u 13,30 vidjeti oproštajnu utakmicu ove jesenske sezone cerničkih nogometaša u susretu sa Slobodnicom, gdje će ovisno o utakmici Nedelišće-Podravina, naravno u koliko pobijede Slobodnicu, što se svakako očekuje, Cerničani znati da li su jesenski prvaci ili vice-prvaci. U svakom slučaju zaslužuju dostojanstven oproštaj od gledatelja jer su postigli jedan od najboljih plasmana do sada.

foto: novagra.hr

Related Post