VUKOVART: Predstavljena Vukovart brošura

1331 0

Lokacija u gradu Vukovaru dobivaju umjetnički identitet  muralima  vrhunskih svjetskih umjetnika  i svjetskih 3D anamorfnih umjetnika

VUKOVAR – Hvalevrijedna je  misija udruge Val Kulture  i njeno  promicanje kulture i umjetnosti, te vrijednosti demokracije i multikulturalnosti na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini u svim segmentima društva.

U ovoj godini su  započeli  novo putovanje i  prvu godinu  realizacije ambicioznog projekta koji će, kako s opravdanjem vjeruju,  promijeniti image grada Vukovara i,  nadaju se, postaviti Vukovar na kartu europske i svjetske suvremene umjetnost koja će biti prepoznata kako u Hrvatskoj, tako i u Europskoj Uniji, a na koncu i svijetu.

Lokacija u gradu Vukovaru dobivaju umjetnički identitet  muralima  vrhunskih svjetskih umjetnika  i svjetskih 3D anamorfnih umjetnika. Vukovar je  dobio novo ruho i svrstao se na kartu urbanih suvremenih gradova

.-Nakon završenog trećeg Vukovart-a odlučili smo nastaviti s brojnim aktivnostima tijekom cijele godine koje su uključivale predavanja o Vukovart-u, Street Artu, edukacije i predstavljanja projekta.  Među odrađenim aktivnostima u drugoj polovici 2019. godine, predstavili smo i novu Vukovart brošuru kojom predstavljamo Vukovar kao Galeriju na otvorenom.  Brošura je namijenjena lokalnom stanovništvu kako bi se upoznali s Galerijom na otvorenom, ali i sve većem broju turista koji posjećuju Vukovar.
Svi zainteresirani mogu preuzeti tiskanu verziju Vukovart brošure u uredu TZ Vukovar.  Brošura je dostupna i u online izdanju, a slobodno je možete preuzeti na sljedećem linku.

Posjetite Vukovar i uživajte u Galeriji na otvorenom vrhunskih svjetskih umjetnika – poručuju iz  Udruge Bal Kulture.

Related Post