Za voditelja Odjela opće kirurgije imenovan je dr. Vedran Gajski, najmlađi kirurg na odjelu

4593 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 4. rujna 2018. – Dr. Vedran Gajski specijalsit opće kirurgije od 2014. godine novi je voditelj Odjela opće kirurgije Opće bolnice u Novoj Gradiški. Na konferenciji za novinare na kojoj je ravnatelj dr. Josip Kolodziej predstavio voditelje bolničkih odjela zahvalio ravnatelju na ukazanom povjerenju i predstavio Odjel opće kirurgije na kojem je 7 kirurga, među kojima je i on kao najmlađi.

Naglašava da je Odjela kirurgije veliki odjel od 36 kreveta i uključuje i djelatnost urologije sa dva specijalista urologa, djelatnost otorinolaringologije sa dvije specijalistice, te djelatnost oftamologije sa tri specijalistice. Četiri liječnika su na specijalizaciji iz urologije, otorinolaringologije, abdominalne kirurgije i jedan iz traumatologije i ortopedije.

-Razvijamo abdominalnu kirurgiju i traumatologiju kao dvije osnovne djelatnosti i pratimo sve najnovije svjetske trendove i operacije. koje se rade Koristimo usluge vanjskih suradnika koji imaju svoje ambulante. Iz abdominalne kirurgije to su dr. Ferdinand Slišurić iz Požege i dr. Kristijan Matković specijalist opće i plastične kirurgije također iz Požege, ta ambulantu iz ortopedije ima dr. Hrvoje Ravlić koji dolazi iz Siska.

Dodajmo da je dipl. ing. Zrinka Kolić imenovana za voditeljicu Dijagnostičko terapijskog odjela. koji uključuje mikrobiološki laboratorij, biokemijski laboratorij i transfuziju.

Related Post