Zahvalimo majci za dobrotu, a najsiromašnijoj djeci darujmo Marijine obroke !

234 0

Foto Marijini obroci 

 

U tijeku je kampanja “Majci za ljubav” povodom Majčinog dana koja traje do 12. svibnja. Ovog Majčinog dana možete pokazati majci, najvažnijoj ženi u Vašem životu, koliko Vam znači tako da u njeno ime nahranite jedno ili više gladne djece. 

Posebno je dirljiva priča majke Fitsum iz sušom i brutalnim sukobima pogođenom Etiopijom. Ona pokušava svojoj djeci dati komad kruha kad god može, ali im to nikad nije dovoljno. Stalno je zabrinuta I osjeća strah za budućnost jer joj je suprug umro tijekom rata ostavljajući je da sama skrbi za Aradechi njezinu braću I sestre. U samo nekoliko godina ova, nekada sretna, obitelj doživjela je dramatične promjene u životu. Njezina jedanaestogodišnja kći Aradech, nekoć odlična učenica, sada se bori ostati budna tijekom dana zbog gladi koju osjeća, a zbog toga joji ocjene pate. Majka Fitsum I ostali roditelji nadaju se kako će program prehrane Marijinih obroka zaživjeti u njihovo školi i dati im tračak nade. Pročitajte više o ovoj priči na internet stranici Marijinih obroka.

“Niti jedan poklon majci nikada neće biti dovoljno dobar kao njen poklon tebi – život.” Nepoznati autor

Samo su 22 eura dovoljna kako bi jednom djetetu osigurali godinu dana obrok u školi. Zahvalimo svojoj majci za hrabrost, nježnost, snagu, toplinu I život darujući Aradechi drugoj djeci obroke. Čestitke I balzam za usne koje sponzorira  Zorina mast možete naručiti preko internet stranice. Sve naručene čestitke do 8. svibnja šalju se poštom, a naručene do 10. svibnja email-om ili osobno u info centrima Marijinih obroka na adresama: Ilica 29, Zagreb, Petra Krešimira IV. br. 2, Slavonski Brod, Ulica slobode 24, Split.

Na Facebook i Instagram profilima Marijinih obroka možete pronaći zanimljive recepte poznatih kuhara, pročitati priče majki iz programskih zemalja I upoznati majke volonterke iz Hrvatske. 

 

Podaci za uplatu:

Primatelj: Marijini obroci, Ilica 29, Zagreb

IBAN: HR7923600001102102666

Model: 00, poziv na broj: 2024, Opis plaćanja: Majci za ljubav

Za uplate iz inozemstva SWIFT: ZABAHR2X

Hvala majkama za zagrljaje I svaki pripremljeni obrok te ljubav koju nam nesebično daju.

Related Post