ZALUTALI METAK ZAVŠIO U DNEVNOM BORAVKU

841 0

NOVA GRADIŠKA, 3. travanj 2013. – Jučer, oko 19.10 sati, u Okučanima,

u Ulici fra Luke Ibrišimovića, došlo je do propucavanja prozorskog stakla na prostoriji obiteljske kuće. Policijski službenici su utvrdili da je, iz smjera juga, sa veće udaljenosti ispaljen hitac iz vatrenog oružja, a zrno je u silaznoj putanji udarilo u prozor, te palo na pod u prostoriji u kojoj su se u tom trenutku nalazili vlasnici. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Policija nastavlja daljnji rad u cilju utvrđivanja bitnih činjenica i okolnosti ovog događaja.

 

VOLIO PUŠKE IZ DOMAĆE RADINOSTI – Dovršenim kriminalističkim istraživanjem, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, utvrdili su da 44-godišnjak nedozvoljeno posjeduje oružje i to pušku ručne izrade, koju su od njega oduzeli. Policija će protiv 44-godišnjaka podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu zbog sumnje u kazneno djelo nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.

 

PROVALIO U KUĆU I UKRAO NAKIT – Jučer je u Policijskoj postaji Slavonski Brod prijavljena provala u obiteljsku kuću. Policija je utvrdila da je netko, dana 1./2. travnja provalio u kuću, u Slavonskom Brodu, Mali Dol, iz koje je otuđio veću količinu zlatnog nakita, oštetivši 57-godišnjeg vlasnika za više tisuća kuna. Policija traga za počiniteljem.

 

„ZABORAVIO“ PLATITI ELEKTRIČNE UREĐAJE – U Policijskoj postaji Slavonski Brod, jučer je podnijeta kaznena prijava u vezi kaznenog djela prijevare. Policijski službenici su utvrdili da je 31-godišnjak za svoj obrt, lažno prikazavši stanje, doveo u zabludu zaposlenike u trgovini sa sjedištem u Slavonskom Brodu, te je tijekom studenoga prošle godine, preuzeo više komada raznih električnih uređaja, u vrijednosti više tisuća kuna, koje do danas nije platio. Policija protiv 31-godišnjaka podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu kao dopunu kaznenoj prijavi.

Related Post