Završena energetska obnova zgrade Doma kulture

603 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 8. studeni 2019. – Završena je energetska obnova zgrade Doma kulture, jer su građevinci došli do faze čišćenja i dotjeravanja okoliša. Dodajmo da je nakon uređenja dvorane, Pučko otvoreno učilište izvelo i radove na unutarnjem uređenju. Nova Gradiška je tako dobila još jednu primjereno uređenu građevinu koja će doprinijeti već zavidnom izgledu grada. Očekuje se i završetak radova na zgradi „Starog suda“, a u planu za narednu godinu je i energetska obnova drugih zgrada u vlasništvu Grada.
-Nakon što je smo završila energetsku obnovu vrtića i Doma kulture cilj nam je da do 2021. godine sve zgrade u vlasništvu garda budu energetski obnovljene. Zbog toga smo već napravili projektnu dokumentaciju za energetsku obnovu Remonta, Društvenog doma i Prekršajnog suda. Zajedno sa Brodsko-posavskom županijom i Ministarstvom unutarnjih poslova sudjelujemo na obnovi zgrade Policije. Te ćemo projekte do kraja ove godine kandidirati, očekujemo njihov prolazak i potporu od oko 60 posto sredstava. U 2020. i 2021. godini sve zgrade u vlasništvu grada trebale bi niti obnovljene – kaže gradonačelnik Vinko Grgić.

Related Post

NEZAPOSLENOST KRAJEM RUJNA

Autor - 16/10/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 16. listopada 2013. – Krajem rujna 2013. u Hrvatskom zavodu za zapošljavanje registrirana je 16941 nezaposlena osoba na…