ZAVRŠIO U ZATVORU U POŽEGI: Državljanin BiH uhićen na graničnom prijelazu sa 200 tableta Ecstasy

557 0

SLAVONSKI BROD, 27. studeni 2017. – Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske i ovaj vikend, imali su uspjeha po pitanju razrješenja kaznenog djela i prekršaja iz segmenta kriminaliteta droga. Dovršili su kriminalističko istraživanje nad tri osobe, protiv kojih su podnijeli odgovarajuće prijave mjerodavnim tijelima.

Novogradiški policajci su, dana 23. studenoga, kod 18-godišnjaka, na području Nove Gradiške, pronašli i oduzeli 46.4 grama marihuane, dok su Službenici kriminalističke policije, u Sl.Brodu, kod 22-godišnjaka pronašli i oduzeli 11. 5 grama marihuane.

Protiv 18-godišnjaka i 22-godišnjaka, slijede optužni prijedlozi Prekršajnom sudu u Slavonskom Brodu zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Na graničnom prijelazu Slavonski Šamac, dana 24. studenoga, oko 17.30 sati, na ulazu u Republiku Hrvatsku, prilikom policijskog i carinskog nadzora, pronađena je opojna droga, a za kazneno djelo osumnjičen je 34-godišnjak. Naime, 34-godišnji državljanin Bosne i Hercegovine, upravljao je vozilom za koji je bila priključena prikolica, njemačkih registracijskih oznaka. U tovarnom prostoru prikolice, pronađeno je 200 komada tableta Ecstasy. Policijski službenici su osumnjičenog uz kaznenu prijavu predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom sucu istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu, koji mu je odredio jedno mjesečni istražni zatvor, te su ga policajci jučer (26. studenoga), predali u zatvor u Požegi.

Related Post

JAVNI POZIV

Autor - 11/09/2015 0
SLAVONSKI BROD – Na temelju čl.14. Odluke o ustrojstvu i djelokrugu županijskih upravnih tijela (Službeni vjesnik Brodsko-posavske županije,broj 20/05) i…