ZBOG BRZINE UDARIO U 69-godišnju BICIKLISTICU

783 0

STARO PETROVO SELO 10. studeni 2010. – Jučer oko 8,25 sati zaprimljena je dojava da se na cesti između Starog Petrovog Sela i Davora, dogodila prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena. Policijskim očevidom je utvrđeno da se nesreća dogodila u 8,20 sati, kada je 47-godišnji vozač Opel Corse zbog neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem, pa je u kočenju i zanošenju po kolniku prednjim desnim dijelom vozila udario u stražnji dio bicikla kojim je upravljala 69-godišnja žena, a koja je nakon udara pala na kolnik. U ovoj prometnoj nesreći biciklistica je ozlijeđena. Ukazana joj je liječnika pomoć, nakon koje je upućena u bolnicu u Slavonskom Brodu. Ozljede su okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.

 

Protiv 47-godišnjeg vozača policija dostavlja kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Novoj Gradiški zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo izazivanja prometne nesreće.(pubp)

Related Post

Autor - 20/12/2011 0
  STARA GRADIŠKA, 20. prosinac 2011. – Kako je priopćila Policijska uprava brodsko-posavska sinoć oko 19.45 policiji je dojavljeno da…