Županijska turistička zajednica se predstavila u Varaždinu na Međunarodnom sajmu prirode, lova, ribolova i turizma

1207 0

SLAVONSKI BROD – Turističke zajednice Brodsko – posavske županije predstavila se os 11. do 13. listopada na 24. Međunarodnom sajmu prirode, lova, ribolova i turizma u Varaždinu. U Areni Varaždin je bilo preko 100 izlagača iz Hrvatske, Austrije, Njemačke, Slovenije, Italije … ali i iz dalekog Pakistana.
Na štandu Brodsko – posavske županije prvi dan sa svojom turističkom ponudom i bogatim izborom promotivnih materijala dočekali su Mato Grgić, predsjednik Lovačkog saveza Brodsko- posavske županije o Željko Vlaisavljević, inženjer lovstva i zaštite prirode te stručna ososba u lovstvu i zaštiti prirode za provođenje lovogospodarske osnove i trofeja divljači. Nazočna je bila i direktorica Turističkog ureda Ružica Vidaković.
Nakon svečanosti otvorenja štand je posjetio i gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok. Uz veliki broj izlagača na sajmu je iskazan i veliki interes za ovu vrstu promocije i turističkih potencijala od strane svih posjetitelja, predstavnika agencija i ljubitelja lova, ribolova i prirode.
Prvi dan ke održan i radni sastanak nacionalnog savjeta ”Okusi hrvatske tradicije” u suradnji sa DMK Vall 042 d.o.o. iz Varaždina, s kojom Turistička zajednica Bbrodsko-posavske županije surađuje na projektu brendiranja eno gastro ponude od 2017.godine
U sklopu ovoga projekta Brodsko-posavska županija je partner i do sada je angažirala 15 restorana . Važnoje istaknuti da je projekt obuhvatio do sada deset županija. Dogovorene su marketinške aktivnosti koje će se provoditi na nacionalnoj razini putem nacionalnih medija tijekom studenog i to za sve restorane koji su nositelji standarda u našoj županiji ”Okusi hrvatske tradicije” i ”Okusi graničarskog posavlja”.
Nastup na sajmu i aktivnosti oko projekta brendiranja eno gastro ponude su dio zadaća i ciljeva Turističke zajednice Brodsko – posavske županije koje provodi u 2019.godine. Nastupe na sajmovima u Hrvtaskoj podupire i sufinancira Glavni ured HTZ-a kao i Brodsko – posavska županija kroz ciljane i odobrene projekte.

 

Related Post