3.HKL regija istok

1811 0

NOVA GRADIŠKA, 12. siječanj 2015. – Ovog vikenda pobjede su ostvarili kuglači Nova Gradiška i Croatia, dok su tri utakmice odigrane neriješeno te jedna odgođena utakmica. Kuglači “Nova Gradiška” su na samom početku igre

poslije prve satnice gubili 2:0 i bili 90 čunjeva u minusu,da bi druga satnica (Petričević, Domagoj Đapić) sa dobrom igrom izjednačila na 2:2 i smanjili zaostatak na 27 čunjeva. U završnici, u zadnju satnicu u sastavu Poljak i Filipović kreću žestoko. Nadoknadili su zaostatke u čunjevima te odličnom igrom donijeli nove bodove.

KK Nova Gradiška je tako nastavio sa maksimalnim učinkom i u dosadašnjih 12 kola osvojio 24 boda uvjerljivo zadržao drže 1. mjesto na tablici.

Od naših klubova KK”Obrtnik BAM“ je izgubio u derbiju začelja od Croatie. Kuglačice Obrtnika izborile su polufinale kupa Regije Istok za kuglačice. Brođanke su pobijedile Pitomaču rezultatom 8-0, dok su Novogradiščanke pobijedile Osijek 97 rezultatom 6-2. Protivnice u polufinalu bit će im ekipe Slobode-Tvin odnosno Đakova.

Related Post

U subotu gostuju Dubrovkinje

Autor - 12/11/2010 0
12. studeni 2010. – Novogradiščanke su nakon prošlonedjeljnog poraza u Zadru (0:3) pale na osmo mjesto s 8 bodova koliko imaju…