Udruga „Suncokret“ organizirala izlet u Tuheljske toplice

2053 0

Autor Franjo Samardžić, Foto Zlatko Vukšić

NOVA GRADIŠKA, 3. lipnja 2018. – Udruge osoba s intelektualnim teškoćama „Suncokret“ Nova Gradiška i za ovu godinu ima u planu realizirati brojne aktivnosti čiji je cilj poboljšati kvalitetu života njenih članova i njihovih obitelji.

Kako doznajemo od predsjednice Kate Vukšić, uz aktivnosti koje su vezane za svakodnevni život, razvijanja radnih navika, sportsko rekreacijskih i kreativnih aktivnosti, izleti su jedna od najznačajnijih aktivnosti jer uz druženja članovi udruge upoznaju znamenitosti i ljepote svoje domovine.

Posljednji izlet udruga je organizirala 31. svibnja u Tuheljske toplice, a osim članova na jednodnevnom izletu su bili roditelji, udomitelji i volonteri.

Izlet je financiran sredstvima iz projekta „Korak po korak do sreće“ Ministarstva za demografiju, socijalnu politiku i mlade.

Budući da je 31. svibanj i datum kada je udruga osnovana izlet u Tuheljske toplice obilježili u opuštajućoj i zabavnoj atmosferi zadovoljni što udruga postoji, a oni zajedno doprinose unapređenju njenih aktivnosti i svom svakodnevnom životu.

Related Post