ALKOHOL I NEPRILAGOĐENA BRZINA: Petero ozlijeđenih

1614 0

OKUČANI /SLAVONSKI BROD – Dana 14. kolovoza 2017. godine u 23,40 sati, u mjestu Cage, došlo je do prometne nesreće u kojoj su četiri osobe zadobile ozlijede. Provedenim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kada se 42-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola 1,92 g/kg, nije kretao sredinom svoje kolničke trake pa je desnim kotačima zahvatio zemljanu površinu uz rub kolnika, nakon čega je sletio u putni kanal, gdje je prednjim dijelom automobila udario u betonski kolni ulaz. Po zaustavljanju automobila došlo je do požara elektro-instalacija kod motora automobila koje je ugašen od strane pripadnika DVD Okučani.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je vozač te dva 35- godišnja putnika, dok je lake tjelesne ozljede zadobio 40-godišnji putnik. Ozlijeđeni su hospitalizirani u bolnici u Novoj Gradiški.

Policijski službenici protiv 42-godišnjeg vozača podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Jučer, 15. kolovoza 2017. godine u 04,15 sati u blizini Novog Topolja, dogodila se još jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Provedenim očevidom je utvrđeno da se prometna nesreća dogodila kada je 28-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,83 g/kg, uslijed neprilagođene brzine u zavoju izgubio nadzor nad upravljačem i automobilom prešao na travnatu površinu gdje je prednjim lijevim dijelom automobila udario i srušio ploču za označavanje zavoja na cesti, a potom sletio u odvodni kanal.

U ovoj prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede je zadobila 23-godišnja suvozačica, dok je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede. Liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu.

Protiv vozača slijedi podnose kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje u kazneno djelo izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Related Post