BOLJE ZDRAVSTVO

807 0

REŠETARI, 14. kolovoza 2013. – U cilju unapređivanja primarne zdravstvene zaštite Općina Rešetari i Dom zdravlja „Dr. Andrija Štampar“ nastavljaju dobru suradnju. Nakon što je izgrađena nova zdravstvena ambulanta, a Rešetari

dobili i ljekarnu, namjera je da se stanovnicima općine, uz postojeći, na raspolaganje stavi još jedan tim obiteljske medicine i tako osigura bolja i dostupnija zdravstvena zaštita. Ministarstvo zdravlja i HZZO po planu su odobrili tri tima obiteljske medicine za Općinu Rešetari.

Sadašnji tim obiteljske medicine je popunjen s brojem pacijenata pa je pokrenut pred upis mjesta za drugi liječnički tim za ambulantu Rešetari. Općina Rešetari poziva građane koji se žele upisati ili žele promijeniti obiteljskog liječnika da izvrše predbilježbu upisa, koja nije obvezna, kako bi se stekli uvjeti za skori rad drugog liječničkog tima obiteljske medicine. Predbilježbu se može izvršiti na telefon broj 367-296, a narednih dana domaćinstva će posjetiti i osobe koje će vršiti upis pacijenata.

Related Post