Brodske policajke osvojile drugo mjesto na ekipnom prvenstvu MUP-a

551 0

SLAVONSKI BROD – U subotu (28.rujna), u Zagrebu, na Jarunu, povodom obilježavanja Dana policije održana je utrka građana i policije u organizaciji Ministarstva unutarnjih poslova (Centra za mentalno zdravlje Visoke policijske škole). Riječ je o cestovnoj utrci dužine 6,3 kilometra, kojom je Ministarstvo unutarnjih poslova željelo podsjetiti da je tjelesna aktivnost najbolje sredstvo za postizanje i održavanje mentalnog zdravlja.
Odavno je dokazano da trčanje dovodi do značajnih pozitivnih kemijskih promjena u mozgu koje vode ka boljem mentalnom zdravlju, a Centar za mentalno zdravlje Ministarstva unutarnjih poslova je to istraživanjem i dokazao. Specifičnost ovogodišnje utrke građana i policajaca su organizirane utrke za klince i klinceze koji su se natjecali u pet starosnih kategorija, od predškolskog do osnovnoškolskog uzrasta.
Uz nagrađivanje pojedinačnih pobjednika, nagrađene su i tri najbolje plasirane ekipe MUP-a, te su se sjajne predstavnice Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić, Dalija Šljivarić, Jelena Katić i Tea Logarić u Slavonski Brod vratile s peharom u rukama, a koji su dobile za osvojeno drugo mjesto u kategoriji najbolje plasiranih ekipa Ministarstva unutarnjih poslova!
Za napomenuti je da je prvo mjesto u ekipnoj kategoriji osvojila ekipa Policijske akademije Ministarstva unutarnjih poslova, a trećeplasirane su bile policajke iz ekipe Policijske uprave zagrebačke. (Šimić Krešimir, policijski službenik za odnose s javnošću PUBP)

Related Post