BROJNI UBODI U PRSA, GLAVU I LEĐA: Istražni zatvor osumnjičeniku za ubojstvo u Cerničkoj Šagovini

2200 0

-Nakon verbalnog i fizičkog sukoba osumnjičenik (23) je kuhinjskim nožem, za sada neutvrđenim brojem uboda u prsa, glavu i leđa usmrtio 65-godišnjaka u njegovoj kući

Autor Franjo Samardžić

SLAVONSKI BROD, 5. siječnja 2021. – U Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu je, povodom kaznene prijave Policijske uprave brodsko-posavske protiv državljanina Republike Hrvatske (1997.) zbog osnova sumnje na počinjenje kaznenog djela ubojstva iz članka 110. Kaznenog zakona/11, obavljena dokazna radnja prvog ispitivanja osumnjičenika te je doneseno rješenje o provođenju istrage.

-Postoji osnovana sumnja da je okrivljeni 23-godišnjak 30. prosinca 2020. oko 21,50 sati u obiteljskoj kući u vlasništvu oštećenog hrvatskog državljanina (1955.) u Cerničkoj Šagovini, nakon verbalnog i fizičkog sukoba s njim, uporabom kuhinjskog noža oštećeniku zadao za sada neutvrđeni broj ubodno-reznih rana prsišta, glave i leđa koje su prouzročile oštećenikovu smrt. – navodi se u Županijskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Sudac istrage Županijskog suda u Slavonskom Brodu prihvatio je prijedlog ovog državnog odvjetništva i okrivljeniku odredio istražni zatvor na temelju članka 123. stavak 1. točka 3. ZKP/08.

Related Post