BUDNO OKO POLICIJE

915 0

LUŽANI, 3. studeni 2015. – Jučer ujutro oko 3,40 sati u naselju Lužani, policija je prilikom redovnog nadzora uočila tragove provale na jednoj trgovini mješovite robe.

Policija je pozvala predstavnika trgovine radi ulaska u prostor trgovine i tom prilikom su u prostoru trgovine pronašli nekoliko vreća napunjenih raznom robom, cigaretama raznih vrsta i marki, kozmetikom, prehranom i drugom robom. Daljnjim pregledom prostora trgovine policija je zatekla dvije muške osobe skrivene iza kartonske ambalaže, koje je uhitila zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela teška krađa.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da se radi o 18-godišnjaku iz Zagreba i 20-godišnjaku iz Slavonskog Broda. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja oba muškarca su osumnjičena da su pored provale u trgovinu u Lužanima u noći 31. 10./1. 11. (subota na nedjelju) u naselju Stupnički Kuti provalili u trgovinu mješovite robe, a u noći 23./24. listopada sumnjiči se 18-godišnjaka da je sam provalio u trgovinu u Podcrkavlju odakle je otuđio metalni sef s nekoliko tisuća kuna te cigarete raznih vrste. Vlasnici ove tri trgovine su kaznenim djelima teške krađe oštećeni za više tisuća kuna. Uz kaznenu prijavu zbog kaznenih djela teške krađe osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku te odvedeni na ispitivanje u Općinsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu.

Related Post