„CIJELI GRAD ČITA“ –akcija čitanja naglas, 23.X.2017.

1891 0

NOVA GRADIŠKA – U ponedjeljak, 23. listopada 2017. očekuje VAS, dragi ljubitelji knjige, čitanja i druženja prekrasna akcija čitanja naglas CIJELI GRAD ČITA koja će proslaviti svoj 5. rođendan u našemu gradu (pokretač akcije prof. savj. Ljiljana Ptačnik uz koordinaciju knjižn. tima GKNG).

Pokrovitelj događanja je Grad Nova Gradiška, a organizatori Gradska Knjižnica NG i Gimnazija Nova Gradiška uz potporu i suradnju brojnih ustanova, škola i udruga, knjižničara osnovnih i srednjih škola, novogradiških pjesnikinja i pjesnika te naših “malih” i “velikih” sugrađana.
SVEČANO OTVORENJE je u ponedjeljak, 23. listopada 2017. u 12,15 h ispred zgrade naše drage Gimnazije uz predstavnike Grada, organizatora i suorganizatora,sugrađana i medija, a ČITANJE iz različitih knjiga, u MJESECU HRVATSKE KNJIGE 2017. i na Svjetski dan čitanja pod motom “DANAS TI ČITAM!” održat će se na više “čitalačkih punktova” u gradu (park, prostor ispred Gimnazije i crkve (kod spomenika papi Ivanu Pavlu II.), pred zgradom poglavarstva, pred zgradom Doma kulture,ispre osnovnih i srednjih škola, u Dječjem vrtiću, na korzu, u Caffe & launge baru IN , SOHO baru i Caffe Baru Rubikon koji su također potpora akcije.
Pridružite nam se s veseljem.
ČITAJTE NAGLAS, ČITAJMO ZAJEDNO!!!!!!!!!!!

Related Post