DAN POLICIJE: Načelnik Antun Valić zahvalio svima koji doprinose učinkovitom i zahtjevnom obavljanju policijskog posla

1250 0

Zahvaljujem svim kolegama i kolegicama za angažman u obavljanju policijskih zadaća uz poruku da i ubuduće svojom stručnošću, znanjem i profesionalnošću budemo jamci sigurnosti svih naših građana – navodi Antun Valić, načellnik Policijske uprave brodsko-posavske

SLAVONSKI BROD, 26. rujna 2020. – Policijska uprava brodsko-posavska je u kontinuitetu svake godine proslavljala svoj dan – Dan policije, organizirajući i provodeći razne manifestacije, aktivnosti i sportska događanja. Zbog aktualne epidemiološke situacije ove godine Dan policije . Blagdan sv. Mihovila, proslavit će se skromnije, poštujući epidemiološke mjere- navodi u priopćenju načelnik Antun Valić.

U okviru obilježavanja, održano je natjecanje „2. memorijal Šima Đamić“, te smo dobili najspremnije policajce i policajke u Republici Hrvatskoj. Obzirom na zahtjevnost natjecateljske trase u dužini od 30 kilometara, te spremnost i obučenost policijskih službenika, svaki natjecatelj može ponosno reći da je pobjednik.

Pritom smo se prisjetili ratnog zapovjednika legendarnog Šime Đamića. Nismo zaboravili niti druge naše radne kolege, hrvatske policajce i branitelje, koji sada nisu među nama, a koji su položili svoje živote na oltar domovine. Rado ih se sjetimo kroz molitvu.
Epidemija koronavirusa donijela nam je svima novu stvarnost, kojoj se u svakodnevnom životu i radu moramo prilagođavati. Naravno, od proglašenja epidemije nije bilo mjesta za paniku već oprez. Budimo zadovoljni i strpljivi. Držimo se i dalje zajedno, budimo odgovorni i oprezni, kako bismo usporili širenje COVID -19 bolesti.

Ujedno zahvaljujemo onima koji se pridržavaju preporučenih epidemioloških mjera.

Također zahvaljujemo građanima, institucijama, službama, udrugama i drugima u lokalnoj zajednici i šire, koji su na razne načine dali doprinos učinkovitom i kvalitetnom obavljanju ovog zahtjevnog i dinamičnog posla. Hvala vam, jer poštujete i cijenite naš napor, što nam je dodatni „vjetar u leđa“ . Velika ste nam podrška i pomoć u radu, a mi smo uvijek uz vas i vama na usluzi.

Zahvaljujemo svim kolegama i kolegicama za angažman u obavljanju policijskih zadaća uz poruku da i ubuduće svojom stručnošću, znanjem i profesionalnošću budemo jamci sigurnosti svih naših građana.

Veliko hvala predstavnicima medija, na transparentnom i objektivnom praćenju naših aktivnosti, čiji posao je također dinamičan i vrlo zahtjevan – navodi načelnik Antun Valić.

Related Post