Danas i sutra Advent u našem gradu

1453 0

Autor Franjo Samardžić

Foto MOCA NG buntovnici

NOVA GRADIŠKA, 21. prosinac 2018. – Danas je u Društvenom domu počela manifestacija „Advent u našem gradu“ koju i ove godine tradicionalno organizira Turistička zajednica grada Nova Gradiška. Otvorila ju je na radost okupljenih, posebno djece, zamjenica gradonačelnika Ivana Trupina. Poželjela je djeci i ostalima ugodne božićne blagdane i sretnu Novu godinu.

U devet sati otvoren je sajam. Brojne zanimljivosti i proizvodi privukli su pozornost posjetitelja pa se već prvog dana dobro trgovalo. Izmjenjivali su se kulturno-umjetnički programi. Fešta za najmlađe počela je dolaskom djece iz Dječjeg vrtića. Pjevalo se i plesalo, a djeca su se zabavljala s Djedom Božićnjakom.

U kulturno-umjetničkom programu nastupila će Udruga Matice hrvatskih umirovljenika i pjevačka skupina 5+.

Adventska događanja u Društvenom domu počinju sutra du 9 sati od kada se mogu kupiti domaći kvalitetni proizvodi malih obiteljskih gospodarstva, udruga i društava. I sutra će se odvijati kulturno-umjetnički programi, a nastupiti će HKUU „Trenk“. Plesna skupina Marijer Mihelčić, a u 12 sati doći će i Djed Božićnjak. Tijekom dana Društvo „Naša djeca“ organizira Dječji kutak sa kreativnim radionicama.

Related Post