HSS JE BRAZDA DUBOKA: Davor Vlaović i dalje na čelu županijskog HSS-a

1460 0

NOVA GRADIŠKA, 21. ožujka 2018. – Županijska organizacija Hrvatske seljačke stranke Brodsko-posavske županije održala je redovnu Izbornu skupštinu na kojoj je za predsjednika reizabran Davor Vlaović, saborski zastupnik i potpredsjednik HSS-a. Potpredsjednici su Klara Šćuka, Ivan Šmit, Mijo Uremović i Petar Lovinčić, tajnik Antun Pavetić, a blagajnica Ana Rečić.

Na Skupštini su nazočili dužnosnici Stranke potpredsjednik Željko Lenart i glavni tajnik Ilija ćorić.

Skupštinu je prožimao duh Radićevog HSS-a s vizijom pravednije budućnosti koja u Hrvatskoj mora biti usmjerena mladim ljudima. Poruka HSS-ovaca je da se moraju mijenjati politike koje su danas usmjerene ka političkim elitama i „zaslužnim“ pojedincima. Naša sela, gradove i općine čine ljudi, građani koji su prestali biti statisti koji pokorno slušaju i čekaju, to više ne žele činiti, danas odlaze iz Hrvatske jer na obzoru ne vide svjetlo. Hrvatska seljačka stranka uvijek je bila korak ispred drugih, ženama je dopustila aktivno bavljenje politikom prije ostalih, nikada nije prihvatila sluganstvo i hegemoniju, nikada vođama HSS-a nije osobni interes bio ispred javnog. HSS je stranka koja takve politike i danas može vratiti na hrvatsku političku scenu i zato politiku treba vratiti građanima.

„ Vratimo politici dostojanstvo, sudjelujmo u donošenju odluka, ne dopustimo drugima da odlučuju o sudbini naše djece, približimo poštenu i pravičnu politiku građanima to je zadatak HSS-a, to je zadatak svih nas“ kazao je predsjednik ŽO HSS-a Davor Vlaović.

Članovi Županijske organizacije HSS-a pokazali su kako interes za javne politike kod HSS-ovaca postoji, u Društvenom domu Mala u Novoj Gradiški u utorak, 20.ožujka tražilo se mjesto više.

Related Post