Delegacija Hrvatskog olimpijskog odbora u Okučanima

919 0

9. studeni 2011. Okučani su među najvećim, a sada

vjerojatno i najveće gradilište u Hrvatskoj. Izgrađuje se infrastruktura, industrijske zona, športska trodijelna moderna dvorana, športski kompleks terena za mali nogomet, rukomet, košarku i tenis, a ujedno traju radovi i na pripremi terena sa umjetnom travom. Okučane i NK“PsunjSokol“ posjetila je delegacija Hrvatskog olimpskog odbora na čelu sa pomoćnikom tajnika Sinišom Krajačem, te tajnicom Renatom Špoljarić.

 

Goste su dočekali predstavnici NK“Psunj Sokol“: športski direktor Dejan Ivakić, predsjednik Željko Đurić, tajnik Ivan Golub, treneri Ismet Šaškin i Dražen Mlinek, član uprave Petar Salamun, te Slavko Kutlić, dugogodišnji nogometni djelatnik. O posjetu delegacije HHO, sportski direktor Dejan Ivakić, kaže:

Gosti su uz uručene darove klubu posjetili nogometno igralište te pohvalili rad nogometne škole najmlađeg uzrasta dječaka i djevojčica, te pionira, juniora i seniora. Obišli su i vidjeli nedostatke na objektu i na igralištu te su čvrsto obećali svestranu pomoć, posebice kod postavljanja reflektora za što je klub već osigurao stupove. Još su obišli novu športsku trodijelnu dvoranu čiji su radovi u završnoj fazi ,te su obišli malo nogometno igralište čiji su radovi već pri kraju i na tom mjestu će se održavati popularna Ljetna liga Okučani.

Obišli su i mjesto gdje će biti mali nogometni stadion, na kojem su pripreme u tijeku za postavljanje umjetne trave tako da bi naši najmlađi, a i stariji, imali mjesta za rekreaciju. Poslije toga obišli su i OŠ“Okučani“, a poslije toga u svom uredu primio ih je načelnik općine Okučani Aca Vidaković, predsjednik općinskog vijeća Ivica Pivac i općinski vijećnik Mirko Juroš, koji su iznijeli svu svoju problematiku. U dugom razgovoru složili su se u svemu i u nadi za daljnju suradnju zahvalili se gostima iz Zagreba kojima su uručili prigodni dar Slavonsku korpu, te upriličili zajednički domjenak.

Športski direktor kluba Dejan Ivakić zahvalio se na kraju gostima iz Zagreba na posjetu, kao i Slavku Kutliću, koji je osobno zaslužan za dolazak delegacije iz Hrvatskog olimpijskog odbora u Okučane.

Related Post