DJEČJI ODJEL GRADSKE KNJIŽNICE – Održana kreativno-edukativna radionica „Ljeto i šeširi“

1565 0

NOVA GRADIŠKA – Na Dječjem odjelu Gradske knjižnice  bilo je  danas prije podne  veselo, razdragano i zabavno zahvaljujući   učiteljici savjetnici Željki Trlin   i učenicima 3. b razreda iz  OŠ „Mato Lovrak“ koji su pripremili   kreativno-edukativni program  i radionicu pod nazivom „Ljeto i šeširi“.

Slavilo se ljeto i  završetak  još jedne školske godine.

Osim što su se sami zabavljali, recitacijama, pjesmom, plesom i dramskim prikazom oduševili su mališane, polaznike  srednje skupine „Medvjedići“ iz Dječjeg vrtića Nova Gradiška, koje su u goste  knjižnici  dovele  odgojiteljice  Jasna Renić i  Ivana Blazina.

Osnovci su zajedno s  Željkom Trlin,  voditeljicom  ove kreativne radionice suvoditeljicama  Renatom Matijašević i Biljanom Dakić  sudjelovali u izradi  šešira za   korištenje  u raznim raznim ljetnim   prigodama.

Bilo je to još jedno  druženje na Dječjem odjelu Gradske knjižnice  uoči završetka školske godine i uvod u  tradicionalno Ljeto u knjižnici koje i ove godine u srpnju i kolovozu  pripremanju  knjižničari i  njihovi  stalni  vanjski suradnici.

Kako najavljuje Biljana Dakić, ravnateljica Gradske knjižnice,  za vrijeme ljetnih praznika   po šesnaesti put će  Gradska knjižnica biti mjesto brojnih druženja i događanja,    kreativnih i edukativnih radionica  za djecu  iz Nove Gradiške i okolnih mjesta, ali i za  djecu iz drugih mjesta  koja će  za vrijeme ljetnih praznika boraviti u Novoj Gradiški.

O programu Ljeta u  knjižnici djeca i njihovi roditelji će biti na vrijeme  informirani.

Related Post