DJEČJI PLANINARSKI KAMP: HPD Strmac okupio djecu iz N. Gradiške, Samobora, Našica, Sl. Broda i Osijeka

1807 0

Autor Ivan Capan, Fotografije Foto klub F4

 

NOVA GRADIŠKA  – U organizaciji HPD Strmac 30.8. i 31.8.2021. na Strmcu je održan je dječji planinarski kamp. Kampu je prisustvovalo 73 djece, većinom iz Nove Gradiške i okolice, ali bilo je gostiju iz Samobora, Našica, Slavonskog Broda i Osijeka. U šatorima na Strmcu spavalo je 52 djece, a ostala djeca bila su uključena u dnevne aktivnosti. Zanimanje za kamp bilo je znatno veće od predviđenih kapaciteta pa znatan dio zainteresiranih nije mogao prisustvovati kampu. Program se sastojao od tri šetnje (na Predolu, Previt i Veljinu glavu), noćenja u šatorima, igre kviza, igre potrage, penjanja na stijenu i dizanje šatora.  Zahvaljujemo se članovima Foto kluba F4 Nova Gradiška na radu sa sudionicima kampa i predivnim fotografijama  koje možete pogledati na sljedećoj poveznici https://drive.google.com/drive/mobile/folders/1T_WHKzspZMnmBV-sGmGCPpL33jjyCTa-?usp=sharing.

 

Posebna zahvala i HGSS Stanici Slavonski Brod čiji su članovi dežurali tijekom održavanja kampa.

Tijekom boravka u kampu za djecu su bila organizirana dva ručka, večera, užina i doručak. Za organizaciju i provedbu kampa zaslužni su članovi HPD Strmac.

Kamp je za sve polaznike u cijelosti bio besplatan zahvaljujući sponzorima: restoranu Dukat, OPG-u Makovičić i pekari Capan. Nadamo se da će ovaj kamp postati tradicija te da će djeca razviti interes za prirodu i planinarenje.

Related Post

3. SAJAM PROIZVOĐAČA NAMJEŠTAJA

Autor - 09/03/2015 0
SLAVONSKI BROD, 9. ožujak 2015. – Ususret 3. Sajmu proizvođača namještaja Brodsko-posavske županije, danas je u Velikoj vijećnici održana tiskovna…