DOBRO SE NAPIO: U tučnjavi ozlijeđeni 52-godišnjak zadržan u bolnici ne zbog ozljeda već zbog 3,56 promila

732 0

Foto Jakša Samardžić

 

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska svih sudionika  u tučnjavi i adekvatnog sankcioniranja.

SLAVONSKI BROD, 18.  travnja 2024. – Policija brodsko-posavska priopćenjem je izvijestila da je jučer tijekom noći na širem području Slavonskog Broda, došlo je do fizičkog sukoba više osoba kojem je ozlijeđen 52-godišnjak. 

Ozlijeđenom je pružena liječnička pomoć u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je i zadržan na daljnjem liječenju  ne zbog   ozlijede već zbog visokog stupnja alkoholiziranosti. Izmjereno mu je  3,56 promila alkohola.

Policijski službenici nastavljaju daljnji rad i kriminalističko istraživanje s ciljem pronalaska svih sudionika navedenog događaja i adekvatnog sankcioniranja.

 

Narušavali javni red i mir, zadržani u policiji

Policija brodsko-posavska je također izvijestila  da su  18. travnja oko 0,15 sati u središtu Slavonskog Broda, javni red i mir su narušavala dvojica alkoholiziranih muškaraca u dobi od 37 i 35. Puštali su  glasnu glazbu, galamili i vikali te lupali po vratima stana jedne obitelji. Nadalje, 35-godišnjak je narušavao javni red i mir vrijeđajući policijske službenike prilikom postupanja. Obojica su uhićena i privedena u policijsku postaju gdje su ih  liječnici pregledali i  konstatirali da su sposobni za zadržavanje u policiji. U organizmu 37-godišnjaka očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 2,70 promila, dok je 35-godišnjak odbio alkotestiranje. 

Policijski službenici protiv 37-godišnjaka i 35-godišnjaka podnose optužne prijedloge Općinskom sudu u Slavonskom Brodu zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog red i mira, dok su 35-godišnjaku uručili obavezni prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o osobnoj iskaznici. 

Related Post