Dodijeljene stipendije redovitim studentima za 2018. godinu

1419 0

Autor bpz.hr

SLAVONSKI BROD – U Velikoj vijećnici županijske uprave u petak, 20.travnja 2018., dodijeljene su stipendije redovitim studentima za 2018, godinu. Temeljem provedenog javnog natječaja dodijeljeno je 46 stipendija, od čega 37 studentima koji se školuju za deficitarna zanimanja i 9 stipendija darovitim studentima.

Brodsko-posavska županija ukupno stipendira 100 redovitih studenata, a sredstva su osigurana u proračunu. Prema riječima v.d.pročelnice Upravnog odjela za obrazovanje, šport i kulturu dr.sc.Anice Vukašinović, ove su godine za stipendiranje studenata osigurana sredstva u iznosu od 880.000,00 kuna.

Odlukom o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija iz sredstava Županijskog proračuna („Službeni vjesnik” Brodsko-posavske županije broj 25/14)i Odlukom o izmjenama i dopunama Odluke o uvjetima, kriterijima i postupku dodjele stipendija iz sredstava Županijskog proračuna utvrđen je postupak dodjele stipendija za studente koji imaju prebivalište na području Brodsko-posavske županije.

Related Post