Dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini

433 0

ZAGREB,  8.  rujna 2020. – Svečana četvrta dodjela nagrada Ambasador elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini održat će se u zagrebačkom klubu Aquarius u četvrtak 17. rujna 2020. godine.

U sklopu glavnog programa dodjele nagrada koji će početi u 20 sati nastupit će Aklea Neon, Eleven, Klaada i Anja G & Dr.Obi.

Za one koji neće moći prisustvovati dodjeli nagrada, s obzirom na epidemiološu situaciju koja je broj uzvanika ograničila u odnosu na prethodna izdanja, organizatori su po prvi puta odlučili u suradnji s Vang Streamom omogućiti gledanje video prijenosa glavnog programa dodjele nagrada. Gledatelji će uživo program moći pratiti od 20 sati na Facebook profilima nagrade Ambasador kao i medijskog partnera nagrade portala Klubskascena.hr.

Nagrada Ambasador će se ove godine dodijeliti akterima hrvatske elektroničke scene u 35 kategorija, za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana.

Dodjela nagrada Ambasador počet će warm up glazbenim programom Sunset selections na ljetnoj terasi kluba Aquarius u 18:30 sati kada će publiku za glavni program dodjele nagrada afro, soul, house i disco ritmovima zagrijati DJ Stefanic, polovica zagrebačkog dua Egzotika DJ’s, koji glazbu izdaje na etiketama poput Sundriesa, Lisztomanije, Moiss Musica i domaćem Dobrom Houseu.

Glavni program dodjele nagrada počet će u 20 sati.

Related Post