DOM „DRAGI BLIŽNJI” OBILJEŽIO MEĐUNARODNI DAN STARIJIH OSOBA

1107 0

OKUČANI, 2. listopada 2016. – Bilo je jučer u okučanskoj kino dvorani puno veselja i zadovoljstva. U povodu Međunarodnog dana starijih osoba Dom „Dragi bližnji“ okupio je svoje štićenike i starije osobe s područja Općine Okučani

o kojima skrbi Općina Okučani preko programa Pomoć u kući starijim osobama. Postavljena je i izložba radova starijih osoba i predstavljen Dom za starije i nemoćne osobe „Dragi bližnji“ i program pomoći starijim osobama.

Nakon svete mise i sakramenta bolesničkog pomazanja u kino dvorani se plesalo se i pjevalo, recitirale su se pjesme, družilo se i zabavljalo.

Nastupali su mali folkloraši KUD-a „Tkanica“, a predstavile su se i pjevačke skupine Doma „Dragi bližnji“ i Udruge umirovljenika Nova Gradiška. Pjesme štićenika u domu Vinka Ugarkovića recitirale su djevojčice Kristina Kokalović i Pula Debartoli. Mlada talentirana glazbenica Ira Matir predstavila se svirajući na violini.

Related Post

51. VINKOVAČKE JESENI

Autor - 22/08/2016 0
– 8.000 izvođača i 150.000 posjetitelja – VINKOVCI, 22. kolovoza 2016. – Na ovogodišnjim, 51. Vinkovačkim jesenima koje se održavaju…