DROGA — POLICIJA POHVATALA NOVOGRADIŠKE DILERE

1554 0

NOVA GRADIŠKA, 29. lipnja 2010. – Uspješnom akcijom provedenom u posljednja dva mjeseca policija je uspjela razotkriti novogradiške dilere od koji su neki i narkomani i od ranije poznati policiji. Protiv šest osoba u dobi od 23 do 32 godine podnesene su kaznene prijave zbog kaznenog djela zlouporabe opojnih drioga. Tijekom svibnja i lipnja u suradnji sa Županijskim državnim odvjetništvom, temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu provodili posebne izvide kaznenih djela sukladno odredbama Zakona o kaznenom postupku (čl. 180. st. 1 toč.3). Ovim izvidima obuhvaćeno je više osoba sa područja Nove Gradiške u vezi kaznenih djela iz domene kriminaliteta droga.

Tom prilikom zaplijenjeno je 518 grama marihuane, 117,7 grama heroina, 123 tableta sa popisa opojnih droga. Vrijednost zaplijenjene droge u uličnoj prodaji procvjenjuje se na 40 tisuća kuna. Također su oduzeta dva osobna automobila, te nekoliko mobilnih aparata sa pripadajućim karticama, koji su korišteni za izvršenje kaznenog djela, odnosno predmet su kaznenog djela, kao i dva pištolja u nepovlasnom posjedu, više desetaka komada raznog streljiva, domaći i strani novac u iznosu od 3.600 kuna i 70 eura.

Related Post

U BLIZINI NASELJA CIGLENIK

Autor - 10/04/2015 0
SLAVONSKI BROD, 10. travanj 2015. – Policijska uprava brodsko-posavska priopćila je danas da je jučer oko 12,30 sati u šumskom…