Druženjem i sportskim igrama članovi HVIDR-e obilježili VRO „OLUJA“

914 0

NOVA GRADIŠKA, 6. kolovoza 2020. – Tradicionalno, članovi novogradiške HVIDR-e obilježili su jučer oslobađanje okupiranih područja Hrvatske i veličanstvenu pobjedu hrvatskih oružanih snaga u VRO „OLUJA“.

Dan prije položili su vijence i zapalili su svijeće kod spomenika poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i spomen biste prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana i odali počast najzaslužnijima za slobodnu i neovisnu Hrvatsku.

Povodom obilježavanja Dana domovinske zahvalnosti, Dana pobjede i Dana hrvatskih branitelja u organizaciji HVIDR-e Nova Gradiška članovi udruge su uz neopisivo previranje osjećaja, zadovoljstva i ponosa uz druženje i sportske igre obilježili taj nezaboravan dan.

Uz samo druženje sa članovima HVIDR-e Slavonski Brod odigrane su sportske igre u visećoj kuglani. Sudjelovale su 4 ekipe, a najbolji rezultat 276 je postigla uigrana ekipa HVIDR-e Slavonski Brod u sastavu Mihelčić E. Miloš M, Kovačević J i Sajfert Z.
U PIKADU je sudjelovalo 18 natjecatelj, a prvo mjesto osvojio je Križanović D. sa rezultatom 1312 . Turnir u beli je trajao do kasnih večernjih sati a u samoj finalnoj završnici pobjednici su bili članovi HVIDR-e Nova Gradiška u sastavu D. Đapić i M .Gavran.
Nakon završetka natjecanja dodijeljene su nagrade za osvojeno 1. mjesto.

Related Post