Državno prvenstvo gluhih u Futsalu: Novogradiščanima Fair Play i treće mjesto

843 0

U organizaciji Hrvatskog športskog saveza gluhih i Športske Udruge gluhih Belišće su dana 22.04.2017. organizirali Državno prvenstvo gluhih u Futsalu – II liga gdje su došli Malonogometni klubovi iz cijele hrvatske.

Športsku udrugu gluhih su zastupali sljedeći igrači: Antonio Škvorić, Ivica Marjanović, Josip Bošnjak, Alen Kohajda, Leonardo Krnjaković, Ivan Šimunović, Pero Tadić i Boris Jelica.

Naime, kako iz godine u godinu pojedini športski klubovi pomalo izostaju sa natjecanja zbog financijskih poteškoća i nailaze na veliko nerazumijevanje gradskih športskih saveza prema osobama s invaliditetom. Kako se približavalo dan natjecanja u Športskoj Udruzi gluhih Nova Gradiška je otkazalo 7 standardnih igrača koji su izostali zbog poslovnih, natjecateljskih i privatnih obaveza bili smo primorani igrati sa rezervnim sastavom gdje smo dali sve od sebe. Rezervni igrači ŠUG NG su dali ogromni trud da ponovo pokažemo da možemo i do novog FAIR PLAYA kojega smo po četvrti put osvojili – kaže tajnik ŠUG NG – Antonio Škvorić.

Državno prvenstvo gluhih u futsalu (2. liga) – Belišće, 22.04.2017.

Konačni plasman

1. Belišće

2. Silent II (Zagreb)

3. Nova Gradiška

Najbolji golman: Kristijan Konjetić

Najbolji strijelac: Darko Val

Najbolji igrač: Mišel Dominko

Fair-play: Nova Gradiška

Related Post

EDUKATIVNO PREDAVANJE

Autor - 29/04/2014 0
SLAVONSKI BROD, 29. travnja 2014. – u prostorijama Županijskog zavoda za javno zdravstvo, u Slavonskom Brodu, danas je održano edukativno…