Dvojica lopova prijavljena za tri kaznena djela: Pokrali ribiča i gorivo iz radnih strojeva

1178 0

SLAVONSKI BROD -Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, proveli su jučer (15. listopada), kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi od 36 i 54. Policija ih sumnjiči, da su dana 30. kolovoza ove godine, u poslijepodnevnim satima, u Slavonskom Brodu, Osječka ulica, iz otključanog osobnog automobila (vlasništvo 48-godišnjaka), dok se nalazio na pecanju, ukrali novčanik sa osobnim dokumentima, bankovnim karticama i pripadajućim PIN brojem. Potom su na bankomatu podigli novac, oštetivši vlasnika za više tisuća kuna.

Policija također, sumnjiči 36-godišnjaka i 54-godišnjaka, da su 13./14. rujna, ove godine, u noćnim satima, u Slavonskom Brodu, Trg Svetog Antuna, iz otključanih rezervoara parkiranih radnih strojeva (vlasništvo tvrtke koji su tijekom dana obavljali zemljane radove), ukrali 160 litara goriva.

Policijski službenici protiv 36-godišnjaka i 54-godišnjaka podnose posebno izvješće kao dopunu kaznenim prijavama Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog sumnje da su počinili kaznena djela dvije krađe i računalnu prijevaru.

Related Post