ELEKTROTEHNIČKA I EKONOMSKA ŠKOLA: Proslavili 52. rođendan

3245 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 22. veljače 2018. – Bilo je jučer u Elektrotehničkoj i ekonomskoj školi zabavno i veselo, kreativno i edukativno. Obilježen je 52. obljetnica škole koju su učenici iskoristili kao priliku da pokažu svoja kreativna nadahnuća i talentiranost.

Svirali su, pjevali i plesali, glumili. Održani su sportski susreti, a u holu škole su prezentirali svoje aktivnosti. Predstavile su se vježbeničke tvrtke „Vinalis“, „Pozitiva“, „Zrno sreće“ i „Triticum“. Svoje radove predstavili su učenici elektrotehničkih smjerova.

Raspravom na tezu : „Ovaj dom smatra da nasilne video igrice negativno utječu na mentalno zdravlje djece” svoj doprinos obilježavanju dana škole dao je debatni klub. Dva tima sa po četiri učenika afirmativno i negativno raspravljala su na zadanu temu. Njihovu raspravu ocijenile su profesorice Sara Stuburić (voditeljica debatnog kluba) i profesorica Ivana Gajski Berić i pobjednicima proglasile afirmacijsku skupina.

Središnji događaj bila je priredba održana u športskoj dvorani. Učenici su svojim nastupom, uz učenike, profesore i djelatnike škole, oduševili i goste. Ravnateljica Sanja Muller-Zoričić ugostila je članove Školskog odbora, Vesnu Lončar-Cindrić i Blagicu Pećnjak, ravnateljice gradskih osnovnih škola „Mato Lovrak“ i „Ljudevit Gaj“, Ljiljanu Ptačnik, ravnateljicu Gimnazije Nova Gradiška i Tihomira Batala, ravnatelja OŠ „Ante Starčević“ Rešetari.

Nastupili su školski band „Interferencija“, školski tamburaški sastav, glumačka ekipa i plesačica Valentina Ivanišević. Program su vodile Valerija Videc i Leonarda Lukačević.

Related Post