EUROPSKI USPJEH

974 0

Čestitke na uspjehu i zahvala na promidžbi Nove Gradiške i Brodsko-posavske županije

 

SLAVONSKI BROD 25. listopada 2012. – Povodom iznimnih rezultata novogradiških mažoretkinja koje su bile sudionice 16. europskog prvenstva mažoretkinja u Francuskoj, župan Marušić i njegovi zamjenici upriličili su prijam u Velikoj vijećnici. Novogradiške su mažoretkinje kao dio hrvatske reprezentacije osvojile su brojna priznanja i medalje. Nakon ovogodišnjeg velikog uspjeha i sjajnih pojedinačnih i skupnih rezultata na državnim mažoret i twirling natjecanjima, djevojke iz Mažoretkinja grada Nove Gradiške na Europskom natjecanju u Francuskoj osvojile su ekipno drugo mjesto i brojna pojedinačna priznanja u konkurenciji od čak 1500 mažoretkinja iz 10 europskih zemalja.

Tim Mažoretkinja grada Nove Gradiške predstavljale su :Nives Živković, Filipa Miloš, Barbara Ptačnik, Andrea Grganić, Žana Lang, Anamarija Pavlina, Valentina Primorac, Maja Wiena Benić, Barbara Kočijašević, Mirta Oršulić, Ena Špičak, Nensi Živković, Paulina Brnčić, Adriana Grganić, Kristina Bešlić, Patricia Lang, Maja Golovrški i Lorena Krizmanić, pojačane Pleterničankama Anjom Lucić i Leonom Kaurinović. Župan Marušić im je čestitao na zavidnim rezultatima koje su postigle u veoma jakoj konkurenciji najboljih europskih mažoretkinja i promidžbi koju su učinile svome gradu i županiji, te im uručio skromne darove.

 

U ime mažoretkinja zahvalile su se voditeljica Stana Miloš i trenerica Maja Lukić kazavši kako je to za novogradiške mažoretkinje bilo natjecanje sa puno treme, ali i zavidnih rezultata. (bpz)

Related Post