„Evo, Božić je tu, pred našim vratima…“ – kreativna Božićna radionica u PŠ Smrtić

900 0

GORNJI BOGIĆEVCI – U veselom Božićnom ozračju 10.12.2018. godine u PŠ Smrtić održana je još jedna blagdanska radionica u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci simboličnog naziva „ Evo, Božić je tu, pred našim vratima…“ gdje su učenici ove područne škole izrađivali razne ukrase za bor. S velikom radošću djeca su pokazala svoju veliku zainteresiranost i kreativnost za ovakav način rada, jer taj način izražavanja jako vole i oni i njihova učiteljica Kristina Hrdžić što je vidljivo iz prelijepo uređene učionice u zimskom ozračju. Bili su svi ushićeni i radosni, s velikom ljubavlju govore o Božiću, o malom Isusu koji svima donosi mir i spokoj i koji se već rodio u njihovim dobrim srcima.

Izrađeni dječji ukrasi izložit će se i krasiti naš bor na Božićnom koncertu u nedjelju 23. prosinca u Hrvatskom seljačkom domu u Gornjim Bogićevcima, gdje će se kao i svake godine širiti i odjekivati radosni pjev.

Dođite i podijelite s nama radost Božića, svi ste pozvani, dobro došli svi na naš koncert!

Sretan i blagoslovljen Božić te uspješnu novu 2019. godinu, želi Vam Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“ Gornji Bogićevci!

 

Related Post